Από την αυγή της ανθρωπότητας, όπου οι πρόγονοι μας ανακάλυψαν την δολοφονική δύναμη της πέτρας και του κόκαλου, αίμα χύθηκε για στο όνομα του Θεού, της δικαιοσύνης ή από απλή δολοφονική μανία. Το 2077 μετά από μια χιλιετία σύγκρουσης, η καταστροφική φύση της ανθρωπότητας δε μπορούσε να πια να διατηρηθεί. Ο κόσμος βυθίστηκε στο χάος και στην άβυσσο της πυρηνικής καταστροφής και της ραδιενέργειας.
Αλλά δεν ήταν όπως οι περισσότεροι περίμεναν το τέλος του κόσμου. Αντιθέτως η αποκάλυψη ήταν απλά ένας πρόλογος για ένα ακόμη αιματοβαμμένο κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας. Γιατί μπορεί ο άνθρωπος να κατάφερε να καταστρέψει τον κόσμο αλλά ο πόλεμος.. ο πόλεμος δεν αλλάζει ποτέ..

Στο Fallout: Wasteland Warfare, οι παίχτες φτιάχνουν την δικιά τους ομάδα, σε έναν post apocalyptic κοσμο, από μια πληθώρα επιλογών από εικονικούς χαρακτήρες και μοντέλα από τη πασιγνωστη σειρά videogames Fallout.

Επιλέξτε τις μονάδες και τους χαρακτήρες και δώστε τους πρόσβαση στα bonuses του V.A.T.S και επιλέξτε τον αρχηγό που θα κερδίζει Perks και άλλες ικανότητες που θα βοηθήσουν την ομάδα σας. Αναπτύξτε το Settlement σας, τα κτήρια του και τις άμυνες του και τους πόρους του οι οποίοι έχουν επίδραση στην ομάδα σας και στις ικανότητες σας στο wasteland…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *