Αυτό είναι το τέλος των πάντων. Ο κόσμος δεν υπάρχει πια, καταστράφηκε από τις δολοπλοκίες και το Χάος. Παρόλα αυτά… σε κάθε τέλος ελοχεύει μια αρχή..

Άκου προσεκτικά. Μπορείς να το ακούσεις; Το παγερό γέλιο των σκοτεινών θεών; Χορεύει στους ανέμους ανάμεσα στους κόσμους, παλεύοντας να ακουστεί, γιατί οι καταραμένες δυνάμεις βαριούνται εύκολα και αναζητούν αδιάκοπα καινούριες διαστάσεις να κατακτήσουν. Όπου υπάρχει ζωή το Χάος θα την βρει, και καταστροφή και αίμα θα ακολουθήσει.

Ο κόσμος καταστράφηκε αλλά μπορεί να μην έχουν χαθεί όλα. Οι απόγονοι των Αρχαίων έφυγαν προτού το φεγγάρι του Χάος καταστρέψει την πατρίδα τους, αυτό είναι σίγουρο αλλά που πήγαν; Και αν αυτοί ξέφυγαν μήπως τα κατάφεραν και άλλοι; Μπορεί κάποιος πραγματικά κάποτε να πεθάνει; Ποίος μένει χαμένος στην άβυσσο; Και αν ένας κόσμος πεθάνει… τι συμβαίνει μετά;

Το Age of Sigmar δίνει μεγάλη έμφαση στο διηγηματικό κομμάτι του wargaming, ενθαρρύνοντας τους παίχτες να παίζουν σενάρια που βασίζονται στις ιστορίες του παιχνιδιού καθώς και την αναπαράσταση μαχών από την ήδη πλούσια ιστορία – μυθολογία που υπάρχει και από τις ιστορίες που μπορούν να φτιάξουν οι παίχτες. Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού είναι αρκετά απλοί, αλλά όντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι, δύσκολα μπορεί κάποιος να γίνει αυθεντία! Το γεγονός ότι ο κάθε παίχτης φτιάχνει τον στρατό του από μια ατελείωτη πληθώρα επιλογών, μαζί με το ανταγωνιστικό περιβάλλον και την πλούσια ιστορία, κάνουν το Age of Sigmar ένα από τα πιο δυνατά και διαδεδομένα παιχνίδια του χώρου!

Κατηγορίες: wargames